Intră în competiție

Dragi participanți,

 

Sunteți gata să vă alăturați oficial competiției Euro Quiz?

 


Platforma de concurs este disponibilă aici

Start concurs

 

Înainte de a o accesa, dorim să vă reamintim câteva reguli, după cum urmează:

 

ACCES

Pentru a intra în jocul de pe platformă, vi se va solicita să introduceți ID-ul și parola.

ID-ul este adresa de e-mail a profesorului care a înregistrat echipa voastră;

PAROLA pentru participarea în concurs a fost trimisă pe 16/05/2019, către adresa de e-mail a profesorului care a înscris echipa.

Vă rugăm să vă verificați e-mailul, iar în cazul în care nu găsiți această informare, verificați în spam sau orice alt folder.

Dacă nu o găsiți sau dacă nu vă amintiți parola, o puteți solicita printr-un click AICI.

Nu vă faceți griji dacă petreceți ceva timp înainte de a începe: cronometrul va porni din momentul în care veți intra cu ID-ul și parola corecte.

Însă luați în considerare faptul că platforma de joc se deschide la ora 11:00 și aveți la dispoziție 15 minute să vă înregistrați corect.

După expirarea celor 15 minute, nu veți mai putea accesa platforma.

 

CÂȘTIGĂTORI

Echipa care va obține cel mai mare scor în timpul dat va fi declarată câștigătoarea acestei etape. În cazul egalității de punctaj, clasamentul va fi decis în funcție de cel mai scurt timp în care s-a obținut scorul.

Așadar, concentrați-vă în primul rând pe corectitudinea răspunsurilor și în al doilea rând pe a răspunde într-un timp cât mai scurt.

 

CRONOMETRU

45 de minute reprezintă timpul maxim în care puteți răspunde la toate cele 50 de întrebări. Așa cum am menționat, cronometrul va porni în momentul în care introduceți ID-ul și parola corectă, și se va opri după ce faceți click pentru a TRIMITE formularul cu răspunsurile dvs. la finalul celei de-a 50-a întrebări.

Dacă, din orice motiv, sesiunea dumneavoastră va fi întreruptă (inclusiv din cauza unor probleme tehnice), o puteți reîncepe, însă momentul de start nu va fi resetat, deci cronometrul va continua să vă înregistreze timpul.

Cronometrul dvs. va fi afișat pe pagină în timpul concursului.

După expirarea celor 45 de minute, rezultatul dvs. nu va mai fi acceptat, deși puteți continua să faceți click pe răspunsuri. Cu toate acestea, rezultatul dvs. nu va fi luat în considerare pentru victorie, deoarece limita maximă de timp va fi depășită.

 

ÎNTREBĂRI și SCOR

Platforma va prezenta 50 de întrebări cu mai multe opțiuni de răspuns (3 răspunsuri posibile). Vi se va cere să faceți click pe fiecare răspuns care credeți că este corect.

Dacă nu știți răspunsul sau nu sunteți siguri care este răspunsul corect, puteți da clic pe ,,Nu răspund” pentru a trece la următoarea întrebare.
Pentru a continua, trebuie să răspundeți la toate întrebările.

Scorul este calculat după cum urmează:

  • Răspuns corect: +5 puncte
  • Răspuns greșit: -1 punct
  • Niciun răspuns: 0 puncte.

La sfârșitul testului, scorul și timpul total vor apărea pe ecran și vor fi memorate în sistem.

 

CÂȘTIGĂTORII

În decurs de 24 de ore de la încheierea concursului online, pe acest site vor fi publicate numele, punctajele și timpii realizați de primele două echipe câștigătoare. Echipele câștigătoare vor fi contactate direct pentru a stabili participarea lor la finala ce va avea loc la București în data de 29 mai 2019.

 

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Pentru orice solicitare de informații, vă rugăm să consultați regulamentul aici sau să ne contactați la euroquiz@europacasanostra.ro.

 

SUCCES!